Nagyon fontos, hogy mit kér a vendég, mit kíván. Ha valaki modern bistro falatokat kér, nem ajánlunk magyaros vagy teljesen eltérő fogásokat. Megpróbáljuk megnézni mit szeretne az ügyfél és a mi konyhánk mit tud elkészíteni. Ami ebben a szezonban nagyon híres volt, a kacsamáj créme brulée. A hízott kacsamáj és a finom karemellizált cukor együtt egy pirítóssal, egy tökéletes előétel egy beszélgetés mellett.
Szerintem a legjobb ha három fajta vendégvárót készítünk. Azt gondolom, legyen egy vegetáriánus, egy férfiasabb nehezebb és egy könnyű nőiesebb falat. Így biztos, hogy mindenki megtalálja a legszimpatikusabbat.
Mini hamburger vagy mini hot dog?
Én a mini hamburgert választanám, de csak akkor, ha friss. Volt egy esküvő, ahol vendégváróként ezt kérték és bár úgy tűnik könnyű elkészíteni, nagyon nehéz. Ha kisebb a hús és minden mini, akkor teljesen más az elkészítése. Kevesebb idő, könnyebb kiszárítani a húst, és sokkal jobban kell figyelni az időre. Az egész esküvői menüben ez jelentett a legnagyobb kihívást a konyhának.
Kedvenc pogácsa
Én nagyon szeretem a kapros-túrós pogácsát. Édesapám régen készített ilyet és nagyon megtetszett. Főleg friss kaporral még ízletesebb, a túró miatt pedig sokkal tovább marad puha.