Sztana Ferenc Chef

Zala Springs Bistro chef

Vendégvárók

2018. augusztus 15. 22:14 - ZalaSprings

Nagyon fontos, hogy mit kér a vendég, mit kíván. Ha valaki modern bistro falatokat kér, nem ajánlunk magyaros vagy teljesen eltérő fogásokat. Megpróbáljuk megnézni mit szeretne az ügyfél és a mi konyhánk mit tud elkészíteni. Ami ebben a szezonban nagyon híres volt, a kacsamáj créme brulée. A hízott kacsamáj és a finom karemellizált cukor együtt egy pirítóssal, egy tökéletes előétel egy beszélgetés mellett.

zalasprings_food_starter_duck.jpg

Szerintem a legjobb ha három fajta vendégvárót készítünk. Azt gondolom, legyen egy vegetáriánus, egy férfiasabb nehezebb és egy könnyű nőiesebb falat. Így biztos, hogy mindenki megtalálja a legszimpatikusabbat. 

Mini hamburger vagy mini hot dog?

Én a mini hamburgert választanám, de csak akkor, ha friss. Volt egy esküvő, ahol vendégváróként ezt kérték és bár úgy tűnik könnyű elkészíteni, nagyon nehéz. Ha kisebb a hús és minden mini, akkor teljesen más az elkészítése. Kevesebb idő, könnyebb kiszárítani a húst, és sokkal jobban kell figyelni az időre. Az egész esküvői menüben ez jelentett a legnagyobb kihívást a konyhának.

Kedvenc pogácsa

Én nagyon szeretem a kapros-túrós pogácsát. Édesapám régen készített ilyet és nagyon megtetszett. Főleg friss kaporral még ízletesebb, a túró miatt pedig sokkal tovább marad puha.

Szólj hozzá!
Címkék: Tipp

A bejegyzés trackback címe:

https://sztanaferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr614183589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása