Milyen hozzávalókból készítesz lecsót? Lecsókolbász, tojás, szalonna vagy cukkini?
Itt is az egyszerű de nagyszerű elvet követem. Amit ezek közül használok, az csak a szalonna, hisz ez ad egy füstösebb ízt a lecsónak. Hagyma, paprika, paradicsom és szalonna, az a négy hozzávaló elég egy fenséges fogáshoz.
Van-e olyan fűszer amit nem hagysz ki soha a lecsóból?
Jó minőségű piros fűszerpaprika. A fűszerpaprikát nem mindenki használja, de szerintem még sűrűbb és teltebb lesz tőle az étel.
Tudnál adni egy gyors receptet nekünk?
Persze! Szalonnát megpirítunk, hozzáadunk egy kis vöröshagymát és pirospaprikát. Ezután a paprika, paradicsomot és sót. Megvárjuk míg puhák lesznek a zöldséget és megfelelő mennyiségű szósza lesz és kész is van. Egyébként a Zala Springs Bistro étlapján is van lecsó, marhapofa és dödölle mellé tálaljuk.