Sztana Ferenc Chef

Zala Springs Bistro chef

Lecsó

2018. augusztus 15. 22:29 - ZalaSprings

15624703.jpg

Milyen hozzávalókból készítesz lecsót? Lecsókolbász, tojás, szalonna vagy cukkini?

Itt is az egyszerű de nagyszerű elvet követem. Amit ezek közül használok, az csak a szalonna, hisz ez ad egy füstösebb ízt a lecsónak. Hagyma, paprika, paradicsom és szalonna, az a négy hozzávaló elég egy fenséges fogáshoz.  

Van-e olyan fűszer amit nem hagysz ki soha a lecsóból?

Jó minőségű piros fűszerpaprika. A fűszerpaprikát nem mindenki használja, de szerintem még sűrűbb és teltebb lesz tőle az étel.

Tudnál adni egy gyors receptet nekünk?

Persze! Szalonnát megpirítunk, hozzáadunk egy kis vöröshagymát és pirospaprikát. Ezután a paprika, paradicsomot és sót. Megvárjuk míg puhák lesznek a zöldséget és megfelelő mennyiségű szósza lesz és kész is van. Egyébként a Zala Springs Bistro étlapján is van lecsó, marhapofa és dödölle mellé tálaljuk.

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Receptek

A bejegyzés trackback címe:

https://sztanaferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr8314183609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.